کاشی کار مصاحبه تخصصی
ضمنا داخل و خارج مقبره باباقاسم با تزئینات آجری و کاشی کاری مزین شده و گنبد هرمی شکل آن یک مشخصه بارز بنا می باشد. درصورتی که میخواهید کف یک فضای کوچک را سرامیک کنید یا حتی اگر قصد تعویض کاشیهای دیواری را دارید که متراژ کمی دارد، میتوانید از چسب کاشی و سرامیک استفاده کنید. از یک طرف وجود ارتفاعات شیرکوه و از طرف دیگر مجاورت با کویر ابرکوه، شرایط متفاوتی کاشی بین کابینتی را ایجاد نمودهاست. ↑ «گاهی با یک مصوبه باید کرکره معادن را پایین بکشیم». ولی دولت روسیه که با خلع محمد علی شاه مخالف بود، رحیم خان رئیس طایفه جلبیانلو را در قراچه داغ با پول و سلاح مجهز کرد و او رؤسای سی و دو طایفه شاهسون را که در منطقه وسیع ولایت اردبیل زندگی میکردند، با خود هم داستان کرده، اردبیل را محاصره کرد و شهر پس از بیست روز مقاومت در ۲۲ شوال ۱۳۲۷ ه. این بنای تاریخی که هسته اصلی و باقیمانده بنای بزرگتری است متشکل از چهار جرز سنگی است که در بخش داخلی آن نیز سکویی جهت قراردادن آتشدان و تعدادی پایه گچی و سنگی قرار دارد که در نوع خود بینظیر و منحصر به فرد است. در هر مقطعی از زمان نیز به کمک منحنیهای کوتاه مدت، میتوان بازدهی به ازای حجم تولیدهای مختلف را مشاهده کرد.
قلل و ارتفاعات بالای منطقه و به خصوص شیرکوه، محل ریزش برف بوده و در زمستان تشکیل برفخانه کوچکی را میدهند که بعضاً آثار آن تا بهار نیز باقی است. ایل قشقایی: بهگونه پراکنده در بخش چشمگیری از جمعیت شهرستانهای سمیرم، شهرضا، دهاقان و نیز جمعیتهای کمتری در دیگر شهرستانهای استان مانند مبارکه، اصفهان، شاهینشهر و میمه و … بررسی سفرنامههای دورهٔ صفوی، اصفهان: دانشگاه اصفهان، با همکاری فرهنگستان هنر، چاپ اول، ۱۵۸-۱۵۷. آتشکده میلمیلگه؛ این آتشکده یکی از آتشکدههای اواخر دورهٔ ساسانی است که در ۳۲ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان اسلامآباد غرب در منطقهای به نام منطقه میلگه و در حاشیه روستایی به نام میلگه باباخان قرار دارد. حرم شاهچراغ در سمت غرب صحن جامع و حرم میر محمد بن موسی، برادر احمدبن موسی نیز در سمت شمال شرقی صحن قرار دارد. مقبرهٔ قوامُالْمُلک شیرازی و خانوادهٔ وی - معروف به قَوامیّه - نیز در اینجا ساخته شده است. به هر صورت قدر مسلم این است که (موقعیت منطقه و کشفیات تاریخی آن نیز همین موضوع را اثبات مینماید) منطقه عمومی تفت از زمان قبل از اسلام وجود داشته و به تعبیر عبدالحسین آیتی نویسنده کتاب تاریخ یزد (آتشکده یزدان)، یزد بدون تفت هیچگاه وجود نداشتهاست. هر چند منطقه در قلمرو آب و هوای معتدله گرم فوق مداری قرار گرفته، اما وجود ارتفاعات بالای شیرکوه، بارندگی آن را نسبت به استان کویری یزد در وضعیت کاملاً متفاوتی قرار دادهاست.
شیرکوه و دامنههای آن در روستاهای کوهپایه ای واقع در بخش نیر از مهمترین حوزههای باران خیز استان است، هر چه از ارتفاعات فاصله بگیریم میزان بارندگی کاهش مییابد، به طوریکه از ارتفاعات تا دامنهها و از دامنهها تا کوهپایهها و سرانجام دشتها میزان بارندگی کمتر گشته و در مجاورت کویرها و کفههای کویری ابرکوه به حداقل میرسد. زبان طبرستانی کمتر از زبانهای دیگر تحت تأثیر زبانهای بیگانه قرار گرفتهاست. برای مثال، شکوفههای بهار نارنج که تحت فرایند استخراج با حلال قرار میگیرند، محصولاتی بهنام «ابسولوت بهار نارنج» میدهند اما اگر از روش تقطیر اسانسگیری شوند به محصول آن «روغن نرولی» (neroli oil) گفته میشود. اول قبرستان موجود در سرطاوه که مردگان را به غیر از روش مسلمانان خاک میکردند، دوم وجود دخمه یا خرف خانه که در زمان پیش از اسلام افراد پیر و کُهَن سال را که فاقد توان جسمی بودند آنجا رها میکردند تا جان بسپارند، سوم آثار آتشکده که در زمان ساسانیان ساخته شده است. مؤلف تاریخ سیستان، ناحیهٔ امروزی بجنورد را به عنوان بخشی از سرزمین نسا معرفی نموده است و در سالهای آغازین قرن دوم هجری، این منطقه جزئی از قلمرو بزرگ حکومت طاهریان بهشمار میآمده است. این عمارت میتواند بخشِ بیرونی عمارت بهشتآیین باشد، که محل جلوس خاصهٔ فتحعلیشاه بوده و بعداً نام عمارت بلور، بر آن نهاده میشود؛ یعنی عمارت بهشتآیین، به دو بخش تقسیم میشود که بخش اندرونی آن به عنوان منزل تاجالدوله و بخش بیرونی آن عمارت بلور نام میگیرد.
این روستا در دهستان فامور قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن زیر سه خانوار بودهاست. بر اساس جدیدترین تقسیمات کشوری دارای سه بخش، سه شهر و ۱۰ دهستان است. ↑ خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): استان کرمانشاه ۵۲۷ هزار هکتار جنگل دارد، نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳؛ بازدید در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳. ↑ شرکت قند پانیزفام، کارخانه قند اسلامآباد غرب؛ بایگانیشده در ۱۰ نوامبر ۲۰۱۳ توسط Wayback Machine بازدید در ۶ ژانویه ۲۰۱۴ میلادی. پورتال استان کرمانشاه. بایگانیشده از اصلی در ۲۹ ژانویه ۲۰۱۰. این صفحه آخرینبار در ۲۹ مارس ۲۰۲۵ ساعت ۰۸:۲۵ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۴ مارس ۲۰۲۵ ساعت ۰۰:۰۸ ویرایش شده است. بیشتر اهالی کازرون و اطراف آن تقریباً تا سال ۴۰۰ هجری قمری زرتشتی بودند و پس از این سال به واسطهٔ شیخ ابواسحاق کازرونی فرزند شهریار کازرونی، مردم کازرون به اجبار مسلمان شدند. در دوره رضاشاه پهلوی و با ساخت راهآهن شمال به جنوب در سالهای ۱۳۰۶ تا ۱۳۱۷ و عبور آن از صالحآباد، شهر گسترش یافت، در مجاورت قلعه لور، ایستگاه راهآهن صالح آباد بنا نهاده شد که به تدریج با آغاز ساختمانسازی در اطراف آن، صالح آباد رو به گسترش نهاد. ↑ «فهرست مناطق جنگ زده ی غرب و جنوب غرب کشور».